< Назад
Львів. 06.06.2013

Budhouse Group розпочала будівництво торгового центру «Форум Львів»

Сьогодні 6 червня 2013р, у Львові компанія Будхаус Груп, спільно з ТОВ Мульті Девелопмент Юкрейн і Галерея-Центр почали будівництво торгового центру Форум Львів. Це перший спільний проект Будхаус Груп, який стане одним з найпрестижніших ритейл проектів в країні. Форум Львів займає площу в 69 000 м2 (в тому числі 36 000 м2 рітейлу). ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та УніКредит відповідають за фінансування будівництва проекту. Відкриття Форум Львова заплановано на перший квартал 2015 року.
 

Форум Львів

Форум Львів будується в центрі міста, в декількох хвилинах ходьби від головної площі і відомого оперного театру. Будівля має чотири рівні: зона підземного паркінгу, два рівня з магазинами, і верхній рівень, на якому розташуються кінотеатр, розважальний центр і ресторани з відкритою терасою. На цій терасі відкривається чудовий вид на місто. Мульти вже здала в оренду понад 70% магазинів великим національним рітейлерам, таким як Амстор (супермаркет), Комфі (супермаркет електроніки), Брокард (магазин косметики і парфумерії) і міжнародним рітейлерам, серед яких Reserved, Marc O 'Polo, Ecco, Geox, Timberland, Pandora і Urban United. Нещодавно були підписані договори оренди з Ігроленд (розважальний центр для дітей) і Планета Кіно (кінотеатр). Підземна автостоянка на 620 паркомісць є першою великомасштабною інфраструктурою парковки в центрі і таким чином першою для Львова.
 

Львів

Львів, який знаходиться недалеко від кордону з Польщею, є культурним та економічним центром Західної України. Місто налічує понад 700,000 жителів і грає важливу роль в регіоні. Центр був включений до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в 1998 році, і стає все більш популярним серед туристів, також у зв'язку з успішним проведенням Євро-2012 в місті.
«Перший торговий центр Мульти в Україні є результатом відданості і прихильності нашої команди, наших українських партнерів по нерухомості і фінансистів. Ми вважаємо великою честю, що наш перший проект в Україні знаходиться в прекрасному місті Львові. Девелопмент мав довгу затримку і будівництво є важливим кроком вперед для Мульти Юкрейн. Той факт, що понад 70% торговельних площ уже здано в оренду підтверджує, і виправдовує нашу впевненість щодо проекту» - сказав Хайно Вінк, Керуючий Директор Мульти Корпорейшн.

 

Дизайн

Львівський офіс архітектурної фірми Тебодін відповідає за проект, в той час як T + T Design, власне архітектурне бюро Мульти, відповідає за концепцію. Архітектура характеризується гармонійним балансом історичних і сучасних елементів, поважаючи характер Львова. Крім того, були знайдені рішення щодо включення торгового центру в рамках існуючого плану вулиці і посилення пішохідних маршрутів в центрі міста. Таким чином, торговий центр буде відігравати важливу роль у сприянні розвитку в прилеглій зоні.

Стійкість
Девелопмент Форум Львів трансформує те, що було раніше промисловою зоною в привабливе місце шопінгу. Це важливо для сприяння пожвавленню центру міста, зміцнення купівельних потоків і можливостей. Форум Львів створить понад 800 постійних робочих місць, тим самим внесе важливий вклад в зайнятість області. Мульти націлена отримати сертифікацію BREEAM для кожного проекту. З цієї причини, Мульти користується послугами Key Group для управління процесом проектування і будівництва, таким чином, Форум Львів буде першим проектом в Україні, якому нададуть сертифікат BREEAM.

Профіль
ТОВ Мульті Девелопмент Юкрейн є частиною Мульти Корпорейшн, однією з найбільших компаній в Європі, Туреччині і Бразилії в області інвестицій, розвитку та експлуатації торговельних центрів, багатофункціональних проектів і міських перепланувань. Проекти Мульти є не тільки інноваційними і стійкими, але часто вони - каталізатори економічного зростання і соціальної регенерації міст і регіонів.

З моменту свого заснування в 1982 році, Мульти несе відповідальність за більш ніж 170 проектів і є активною в 14 різних країнах.

Галерея-Центр є приватною інвестиційно-девелоперської компанією з різними поточними проектами в сфері комерційної нерухомості у Львові та Західній Україні. За останні 12 років, Галерея-Центр займається девелопментом, як власних, так і спільних проектів, у співпраці з українськими та міжнародними сторонами, наданням послуг для інвестиційних, девелоперських та будівельних компаній.

Будхаус Груп - це інвестиційно-девелоперська компанія з Києва, заснована в 2006 році. Кількість працівників в даний час складає близько 200 чоловік. Сьогодні Будхаус Груп виступає в якості власника і девелопера торгових центрів в таких містах як Київ, Херсон, Черкаси, Одеса, і Харків.
ЄБРР, що належить 64 країнам і двом міжурядовим установам, підтримує розвиток ринкової економіки і демократії. ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на 31 березня 2013 банк взяв зобов'язання щодо надання 8.63 мрд. євро (11 млрд. дол. США), через 337 проектів в Україні.

УніКредит - це провідний європейський комерційний банк з сильним корінням в 20 країнах. Наша загальна глобальна мережа охоплює ринки близько 50 країн з майже 9200 філій і понад 152 000 співробітників. У Центральній і Східній Європі УніКредит має найбільшу і найбільш диверсифіковану міжнародну банківську мережу з більш ніж 3600 філіями. Група здійснює свою діяльність в Австрії, Азербайджані, Боснії і Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Чехії, Естонії, Німеччині, Угорщині, Італії, Латвії, Литві, Польщі, Румунії, Росії, Сербії, Словаччині, Словенії, Туреччині та Україні.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >