< Назад
Київ. 24.09.2019

Група компаній "Будхаус" відзначена нагородами на Retail & Development Business Awards

Українська асоціація роздрібної торгівлі провела третю щорічну церемонію Retail & Development Business Awards 2019, на якій були названі і нагороджені найбільш успішні торгові і девелоперські компанії країни.
За підсумками конкурсу торговий центр Fabrika отримав нагороду в номінації «Кращий великий торговий центр в містах з населенням менше мільйона осіб» (GLA більше 40 000 кв. м), а Forum Lviv був визнаний «Кращим середнім торговим центром в містах з населенням більше мільйона осіб».
Торговий центр Lubava зайняв 2 місце в номінації "Кращий маленький торговий центр в містах з населенням менше мільйона осіб".
Budhouse Group - інвестиційно-девелоперська група компаній, що працюють на ринку нерухомості України з 2006 року.
Активна фаза розвитку компанії почалася в 2009 році.
Сьогодні група компаній є власником і забудовником комерційної, офісної, готельної та житлової нерухомості в таких містах, як Київ (та область), Херсон, Черкаси, Одеса, Харків, Запоріжжя та Львів.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >