< Назад
Черкаси. 22.01.2018

ТРЦ "Любава". Підсумки 2017

Кращий торговий центр Черкас, зручне розташування, стильне і красиве місце, безліч магазинів, цікаві заходи, - такі відгуки можна прочитати про ТРЦ Любава на форумах міста і області. Команда торгового комплексу завжди брала активну участь в житті Черкас та сьогодні підбиває підсумки роботи в 2017 році.
РЕКОРДИ І НАГОРОДИ
У вересні 2017 р ТРЦ Любава був визнаний кращим малим ТРЦ України за підсумками конкурсу Retail development Awards. Також ТРЦ Любава посів друге  місце в номінації «Кращий ТРЦ з корпоративної соціальної відповідальності». Також в 2017 році ТРЦ Любава отримав золоту нагороду в рейтингу «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт і послуг серед підприємств Черкаської області».
ТРАНСФОРМАЦІЯ
В кінці 2017 року ресторан-клуб MANHATTAN порадував гостей новим дизайном і організацією залу. У грудні магазин Алло відкрився в новому форматі.
ВІДВІДУВАНІСТЬ
Кількість людей, що відвідали ТРЦ Любава з моменту відкриття на 1 січня 2018 року склала 24,5 млн. чол. За 2017 рік у комплексі побувало 5,85 млн осіб. У підсумку, в порівнянні з 2016 роком відвідуваність ТРЦ в 2017 році збільшилася на 8%. В середньому відвідувачі бувають в торговому центрі 10 разів на місяць і проводять в ньому 45-50 хвилин.
ТОВАРООБІГ
Завдяки зростанню відвідуваності, товарообіг підприємств Любави збільшився в 2017 році на 34,6% і склав близько 830 млн гривень.
ON-LINE ТА DIGITAL
У 2017 році запущена версія 1.0 мобільного додатка Lubava, тим самим відкривши новий канал комунікації з відвідувачами: останні новини, потрібні магазини, інформація про акції та знижки і багато іншого вже в межах одного натискання пальця. Версія 2.0 вже в розробці. Також 2017 став роком активного просування в соціальних мережах. Кількість послідовників на Facebook збільшилася на 90%. Кількість підписників в Instagram зросла на 80%.
НОВІ ОРЕНДАРІ
У березні 2017 року у ТРЦ відкрився магазин Top Shoes. У грудні ТРЦ Любава підписав договір з компанією Цитрус - рітейлером року в сегменті техніки і електроніки, і мультиканальним рітейлером року.
СОЦІАЛЬНА СФЕРА І СПОНСОРСТВО
Четвертий рік поспіль ТРЦ Любава є спонсором всеукраїнського конкурсу краси «СтудМіс Черкащини». У 2017 році ТРЦ Любава став спонсором спортивно-розважального фестивалю «Сила Нації».
В черговий раз ТРЦ Любава виступив спонсором поїздки представниці клубу «Черкаські тигри» на Кубок світу з тхеквандо в Мінськ, де вона здобула бронзу.
ТРЦ Любава продовжує залишатися одним з найбільших підприємств міста, де працює 640 осіб. За 2017 рік підприємства ТРЦ Любава заплатили близько 35 млн. грн. податків до місцевого бюджету.
ЗАХОДИ
У ТРЦ Любава в 2017 році пройшло багато цікавих подій. Серед них Битва талантів, конкурси краси «Снігуронька року» і «Принцеса зими», Wedding week 2017. У боулінг-клубі Lucky Strike відбувся Гранд Фінал Чемпіонату України та Чемпіонат України серед юнаків та юніорів з боулінгу. Також у 2017 році було проведено фестиваль «Сила Нації», «Тango Festival», «Lubava Cosplay Fest», відкритий чемпіонат з комп'ютерних ігор, турнір з настільних ігор, еко-фестиваль «Грінфест», мотородео.
У 2018 році торговельний центр порадує жителів Черкас не менш цікавими відкриттями, трансформаціями та новими рекордами!



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >