< Назад
Черкаси. 06.03.2013

ТРЦ LUBAVA заповнений орендарями на 100%

CBRE, міжнародна консалтингова компанія в сфері комерційної нерухомості, повідомляє про завершення набору орендарів в ТРЦ LUBAVA. Завершальний договір був підписаний з дитячим магазином одягу Kids by O'STIN, який орендував 180 кв. м на третьому поверсі.
Урочисте відкриття торгово-розважального центру відбудеться 5 квітня.
Якірними орендарями ТРЦ стали: продуктовий супермаркет Сільпо, супермаркет електроніки і побутової техніки COMFY, іспанський рітейлер Inditex Group (бренди Bershka, Sradivarius і PullBear), польський роздрібний оператор одягу ЛПП Україна (Reserved, Cropp Town і Mohito), чотирьох зальний кінотеатр Мультиплекс, магазин спортивного одягу, взуття та аксесуарів MEGASPORT. Крім того, в ТРЦ з'явиться ряд відомих в Україні марок, серед яких: Top Secret, Centro, NafNaf, ІНТЕРТОП, 75В, Atlantic, MOYO і багато інших.
ТРЦ LUBAVA - це сучасний торгово-розважальний центр з орендною площею 18 000 кв. м, розташований в самому центрі Черкас - на бульварі Шевченка, в 50 метрах від центральної площі.
CBRE є найбільшою консалтинговою компанією в галузі нерухомості в світі (за підсумками 2012 року) і входить в список 500 найбільших компаній світу згідно з рейтингом Fortune 500. CBRE має 450 офісів та афілійованих компаній в більш ніж 60 країнах світу і штат співробітників близько 39 000 чоловік. Штаб-квартира компанії знаходиться в Лос-Анджелесі (США).
Український офіс CBRE був відкритий в січні 2008 року і є частиною афілійованої мережі компанії. Сьогодні в штаті співробітників CBRE в Україні працює близько 100 фахівців, включаючи персонал на об'єктах нерухомості, переданих компанії в управління та експлуатацію. CBRE в Україні надає повний спектр послуг в області комерційної нерухомості, серед яких: агентські послуги, стратегічний консалтинг і оцінка всіх видів нерухомості, інвестиційні послуги, управління нерухомістю, управління проектами та технічний консалтинг, а також маркетинг нерухомості. Відвідайте сайт компанії: www.cbre.ua.
Джерело: CBRE, ТРЦ LUBAVA



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >