< Назад
Черкаси. 15.06.2018

У ТРЦ Любава відкрився МакДональдс

У ТРЦ Любава відкрився перший МакДональдз в новому форматі. Ресторан швидкого обслуговування знаходиться на третьому поверсі ТРЦ Любава. Загальна площа нового МакДональдз становить 183 кв. м.
Цей МакДональдз в Черкасах став другим закладом в Україні нового формату. Перший МакДональдз такого формату було відкрито в Києві в березні 2018 року.
Зокрема, в ресторані передбачені:
- Новий принцип роботи касової зони. Прилавок розділений на дві частини - для замовлення і отримання страв. Отже, відвідувачі, які очікують замовлення, і відвідувачі, які роблять замовлення, не заважають один одному.
- Експерт по гостинності - його завдання:  бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби і оперативно на них реагувати: допомогти розібратися з цією новою методою обслуговування в ресторані, допомогти родині в пошуку вільного столика, допомогти іноземцю розібратися в меню, підказати клієнтові, де можна підзарядити гаджет і т.д.
- Термінали самообслуговування (3 штуки) дозволяють відвідувачам спокійно і без поспіху ознайомитися з меню в електронному форматі, зробити замовлення і оплатити його за допомогою карти або готівкою на касі, а потім забрати страви в зоні видачі.
- Також протягом літа в новому закладі буде впроваджено обслуговування за столиками - це революція в МакДональдз, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. У ресторані відвідувач зможе замовити страви через термінал самообслуговування або на касі, а потім очікувати на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує користувача за допомогою спеціального пристрою і приносить страви.
МакДональдз є світовим лідером в галузі ресторанів швидкого обслуговування і налічує понад 37 000 закладів у більш ніж 100 країнах світу.
Загальна площа ТРЦ Любава становить 26 000 кв. м, орендна - 18 000 кв. м. Двоярусний паркінг розрахований на 200 машиномісць. Якірними орендарями ТРЦ Любава є: продуктовий супермаркет Сільпо, супермаркет електроніки і побутової техніки Comfy, іспанська ритейлер InditexGroup (бренди Bershka, Stradivarius і PullBear), польський роздрібний оператор одягу ЛПП Груп (Reserved, CroppTown і Mohito) і ін. Девелопером ТРЦ Любава є група компаній Будхаус.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >