У харківському ТРЦ Nikolsky відкрився заклад Virgin Izakaya Bar. Загальна площа нового ресторану становить 520 кв. м.
Шеф-кухар Євген Песін створив ідеальне меню, щоб гості могли насолодитись справжніми смаками японської кухні.
Страви в Virgin Izakaya Bar традиційно готують на відкритій кухні, тому гості ресторану опиняються віч-на-віч з Шефом і можуть спостерігати за приготуванням їжі.
Це відображає філософію закладу — відкритість для своїх гостей.
У меню закладу як морські їжаки, риба, суші, хенд-роли, так і улюблені десерти мота, а також страви, приготовлені на грилі робота.
Шеф вдало міксує смаки, щоб показати гостям справжню традиційну та водночас сучасну, японську кухню.
Virgin Izakaya Bar вже успішно працюють у Києві та Одесі.
Концепція та дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra.
Нагадаємо, ТРЦ Nikolsky розташований у центрі Харкова, що на вул. Пушкінська, 2. Загальна площа торгівельного центру становить 106 тис. кв. м, торгова — 53 тис. кв. м.
Девелопер проєкту — Budhouse Group.