< Назад
Київ. 09.07.2021

Анатолій Шкрібляк: "Linden Luxury Residences - наступний проект, який реалізує Budhouse Group."

Анатолій Шкрібляк: Linden Luxury Residences - наступний проект, який реалізує Budhouse Group

Linden Luxury Residences - елітний житловий простір, в урядовому кварталі столиці. Це наступний проект, який реалізує девелопер - Budhouse Group. Введення в експлуатацію будинку запланований на 2021 рік.

В даний час ведуться роботи з благоустрою тротуару з вул. Круглоуніверситетська, на завершальному етапі знаходиться монтаж фасаду, а також ведуться оздоблювальні роботи.

"Головною ідеєю нашого проекту було створити в Києві особливий сучасний будинок, в кращому історичному місці, справжній преміум-клас. Linden Luxury Residences розташований на вул. Лютеранська, в найпрестижнішому районі столиці. Тут високий рівень комфорту і розкіш поєднуються з новими технологіями. У такій резиденції хочеться жити," - каже Анатолій Шкрібляк, засновник і акціонер компанії Budhouse Group.

В Linden представлені просторі квартири з двома, трьома і більше спальнями, сервісні кімнати, пральні, студії з панорамним склінням і унікальним видами на центр міста. Дизайн фасаду будинку і концепцію внутрішнього оформлення розробляла Келлі Хоппен - британський дизайнер «нейтральній розкоші».

Linden Luxury Residences був визнаний «Кращим житловим комплексом класу Luxury» за версією головної Всеукраїнської будівельної премії - iBUlLD-2019і оголошений «Кращим проектом житлової нерухомості України» в національній Премії в області нерухомості CP Awards 2020.
 
Компанія Анатолія Шкрібляка Budhouse Group активно працює з міжнародними фінансовими інститутами і залучає інвестиції в нові девелоперські проекти в Україні. Так, в кінці травня, завдяки співпраці з польським державним банком BGK, в Харкові був відкритий торговий центр нового покоління - ТРЦ Nikolsky. Загальна сума інвестицій в проект склала 110 млн євро.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >