< Назад
Херсон. 02.05.2023

Budhouse Group розробив проєкт реконструкції ТРЦ Fabrika в Херсоні

Девелоперська компанія Budhouse Group розробила проєкт реконструкції ТРЦ Fabrika в Херсоні. Торговий центр постраждав від обстрілів агресора у 2022 році.

Про це заявив операційний директор компанії Максим Гаврюшин.

Внаслідок обстрілів було пошкоджено близько 3 тис. кв. м приміщень.

"Ми вже розробили проєкт реконструкції, інвестиції складуть біля 20 млн євро," — каже операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин, - роботи плануємо розпочати після того, як окупанти відійдуть хоча б на 40−50 кілометрів від Херсону.

Також він зазначив, що українці повертаються до міста попри обстріли, а дехто з нетерпінням чекає повернення додому, тому послуги ТРЦ користуватимуться популярністю.

Минулого року девелопер відновив роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові, який теж постраждав від ракетних обстрілів. До війни торговий центр відвідувало 30−32 тисяч гостей на місяць, а зараз ця цифра становить 25 тисяч. Інвестиції в реконструкцію, за словами Максима Гаврюшина, складають близько 18 млн. євро.

Budhouse Group готує позови до росії щодо компенсації за завдані збитки.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >