< Назад
Харків. 16.01.2020

BUDHOUSE GROUP залучила кредит на будівництво ТРЦ «НІКОЛЬСЬКИЙ»

Девелоперська компанія Budhouse Group підписала довгострокову кредитну угоду з польським державним банком розвитку BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego). Кредит буде виділений на будівництво ТРЦ «Нікольський» у Харкові. Загальна сума контракту склала 53,6 мільйонів євро. Політичний і комерційний ризик угоди забезпечується страховим полісом KUKE. 

Відсутність українського банку в цій угоді доводить, що Budhouse Group був визнаний надійним девелопером, з яким можна реалізувати дорогі проекти. 

Рівень торгового центру «Нікольський» був високо оцінений польськими фахівцями, що істотно прискорило переговорний процес, - каже Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse Group. - Переговори по залученню коштів були розпочаті в кінці літа 2019 року, а вже до кінця грудня було підписано кредитну угоду. Це безпрецедентні терміни по здійсненню такого роду угод. Реалізації сприяло: висока будівельна ступінь готовності проекту, краще центральне розташування в місті, участь у проекті провідних мережевих операторів, професійна концепція проекту, що є унікальною в своєму роді для українського ринку. 

Будівельні роботи на об'єкті були розморожені ще до підписання договору, влітку 2019 року. Протягом другого півріччя 2019 року були частково виконані фасадні роботи, а також завершено будівництво підземного переходу, який з'єднує торговий центр з пересадковою станцією метро. Більше 80% площ ТРЦ вже здані в оренду або перебувають на стадії підписання. Закінчення будівництва торгового центру «Нікольський» планується в кінці поточного року.

Будівництвом об'єкта «під ключ» займається великий польський генпідрядник Unibep S.A. Ця компанія має величезний досвід реалізації великих проектів в різних країнах, що гарантує своєчасне введення в експлуатацію і високу якість будівництва, - уточнює Дмитро Чумаков, генеральний директор Budhouse Group

ТРЦ «Нікольський» розташований у центрі Харкова, на вул. Пушкінській, 2. Загальна площа комплексу складає 106 тис. кв. м, торгова - 53 тис. кв. м. ТРЦ встановив Національний рекорд України - «Найбільша конструкція у вигляді куполу на будівлі». Головним архітектором комплексу є ТАМ «А.В.Пашенько». Концепція і дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra. Девелопер проекту - Budhouse Group.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >