< Назад
. 25.02.2021

У ТРЦ Nikolsky відкриється магазин Furla

У харківському ТРЦ Nikolsky відкриється магазин італійського бренду Furla. Загальна площа нового магазину складе 75 кв.м.

Furla - це сімейний бізнес, три покоління італійського сімейства Furlanetto працювали над створенням стилю, що став сьогодні класикою. Сумки, взуття та аксесуари Furla для чоловіків і жінок утілюють ідеальну якість й оригінальний творчий підхід сучасного італійського стилю життя.

Нагадаємо, в ТРЦ будуть представлені магазини групи Inditex, Argo, MD Fashion, MTI, Ultragroup, "Сiльпо", Multiplex, Sport Life та інші. Загальна площа торгівельного центру складає 106 тис. кв. м, торгова - 53 тис. кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць. Головним архітектором комплексу є ТАМ "А.В.Пашенько". Концепція і дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra.

Відкриття заплановане на травень 2021 року. 

Девелопер проекту - Budhouse Group.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >