< Назад
. 03.03.2021

У ТРЦ Nikolsky відкриється магазин H & M

Шведський ритейлер H&M відкриє свій перший магазин в Харкові. Це буде вже шостий магазин мережі в Україні, однак перший за межами столиці.

"Ми бачимо високий інтерес до бренду H&M в регіонах і тому раді оголосити про відкриття магазину в ТРЦ Nikolsky в Харкові. Я впевнена, харків'яни гідно оцінять як широкий асортимент товарів, так і сучасну концепцію магазину", - підкреслила регіональний менеджер H&M в Україні та Східній Європі Домінік Фантачіно.

Простір магазину буде відрізнятися від інших магазинів H&M в Україні оновленої інтер'єрної концепцією. Природні матеріали, теплі кольори, м'яке освітлення, а також вдосконалена презентація товарів - все в магазині продумано відповідно до сучасної ДНК бренду. Загальна площа магазина складе 2100 кв.м.

"Орендар вже прийняв приміщення і активно веде роботи. За нашими дослідженнями, бренд H & M є найбільш очікуваним в Харкові. Ми щодня отримуємо сотні запитів від харків'ян про те, чи відкриється довгоочікуваний магазин в нашому торговому центрі. Зараз ми з гордістю можемо підтвердити, що перший H&M за межами Києва відкриється в ТРЦ Nikolsky, - говорить Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse Group. - Ми дуже швидко і ефективно відпрацювали з командою H & M по харківському ТРЦ і, сподіваємося, на плідну співпрацю з брендом в наших інших проектах, як вже діючих, так і нових. Новий магазин H&M стане відмінним місцем для шопінгу всією сім'єю. Покупців чекає широкий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу".

ТРЦ Nikolsky розташований в центрі Харкова, на вул. Пушкінська, 2. Вихід зі станції метро буде на мінус перший поверх комплексу. Загальна площа торгового центру складає 106 тис. Кв. м, торгова - 53 тис. кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць. Головним архітектором комплексу є ТАМ «А.В.Пашенько». Концепція і дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra.

Відкриття ТРЦ Nikolsky заплановано на травень 2021 року.

Девелопер проекту - Budhouse Group.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >