< Назад
Київ. 18.09.2017

Максим Гаврюшин визнаний персоною року в девелопменті

Максим Гаврюшин (група компаній Будхаус, голова Національного Комітету Міжнародної Ради Торгових Центрів (ICSC)) переміг в номінації «Персона року в девелопменті» престижного конкурсу RetailDevelopment BusinessAwards.
Відбір фіналістів конкурсу проходив шляхом голосування 30 членів експертної ради, до якої увійшли топ-менеджери і власники провідних девелоперських, консалтингових компаній та ритейлерів. Фінальне голосування проходило онлайн, 14 вересня в КВЦ Парковий під час гала-вечері, на якій були присутні більше 250 представників індустрії торгової нерухомості й рітейлу. Учасники могли віддати свій голос за одного з номінантів-фіналістів.
Максим Гаврюшин працює на ринку нерухомості України з 2003 року. З 2009 року є комерційним директором групи компаній Будхаус, з 2014 року представляє в Україні Міжнародну Рада Торгових Центрів (ICSC).
Будхаус - інвестиційно-девелоперська група компаній, заснована в 2009 році. Спеціалізується на розвитку, будівництві та управлінні проектами нерухомості на території України.
На сьогоднішній день група є власником і девелопером комерційної, офісної, готельної та житлової нерухомості в таких містах як Київ (і область), Херсон, Черкаси, Одеса, Харків, Запоріжжя і Львів.
RetailDevelopment BusinessAwards - щорічний конкурс, організований Асоціацією рітейлерів України. Є найбільш престижною національною премією в сфері торговельної нерухомості.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >