< Назад
. 18.02.2021

У ТРЦ Nikolsky відкриються магазини Roy Robson і Betty Barclay

Харківський ТРЦ Nikolsky посилив пул операторів fashion - сегменту, підписавши договір про відкриття магазинів відомих міжнародних брендів Roy Robson і Betty Barclay. Загальна площа Roy Robson складе 163 кв.м, а Betty Barclay - 176 кв. м. Обидва магазини будуть розташовані на другому поверсі ТРЦ.

Roy Robson – німецький бренд ділового чоловічого одягу, заснований у 1922 році. Головні критерії Roy Robson – бездоганна якість, актуальні тенденції та комфорт. Всю свою продукцію – верхній одяг, стильні ділові костюми, широкий спектр одягу в стилі casual, а також супутні аксесуари – компанія виробляє виключно на своїх потужностях, що гарантує високу німецьку якість. На сьогодні в Україні відкрито 12 основних магазинів бренду та 4 торгові точки аутлет-формату.

Betty Barclay – популярний німецький бренд жіночого одягу, взуття, аксесуарів і парфумерії з більш ніж 80-річною історією. Філософія компанії – уособлення жіночності і вишуканого стилю з відтінком європейської елегантності. Колекції поєднують в собі німецьку якість, сучасний дизайн, максимальний комфорт та практичність. В Україні бренд представлений у 10-ти основних магазинах та двох торгових точках аутлет-формату.

У торгiвельному центрі Nikolsky вже підписані договори оренди з представниками групи Inditex, Argo, MD Fashion, MTI, Nike, Puma, FLO, «Сiльпо», Multiplex, Sport Life та ін.

ТРЦ Nikolsky розташований в центрі Харкова, на вул. Пушкінська, 2. Вихід із станції метро буде на мінус перший поверх комплексу. Загальна площа торгiвельного центру складає 106 тис. кв. м, торгiвельна - 53 тис. кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць.

ТРЦ Nikolsky встановив Національний рекорд України - "Найбільша конструкція у вигляді куполу на будівлі". Головним архітектором комплексу є ТАМ "А.В.Пашенько". Концепція і дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra. Відкриття ТРЦ Nikolsky заплановане на весну 2021 року.

Девелопер проекту - Budhouse Group.



Budhouse Group - підсумки 2023

Київ. 05.02.2024

Девелоперська компанія Budhouse Group підвела підсумки 2023-го року. За цей період компанія отримала нагороди для своїх ТРЦ і не тільки. Максим Гаврюшин, операційний директор компанії, переміг у номінації "Персона року в девелопменті". Компанія повністю відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові.

Докладніше >

Нові орендарі ТРЦ Lubava: Kiko Milano, Yabluka, Levi’s, Укрзолото та інші

Черкаси. 18.01.2024

Початок 2024 року обіцяє стати продуктивним періодом для ТРЦ Lubava, визнаного найкращим малим ТРЦ в Україні за версією Rau Awards. Наприкінці минулого року девелоперська компанія Budhouse Group успішно уклала низку договорів оренди, спрямованих на поліпшення tenant-mix`у ТРЦ.

Докладніше >

Budhouse Group серед переможців міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards

Київ. 19.12.2023

Девелоперська компанія Budhouse Group стала лауреатом престижної міжнародної премії Luxury Lifestyle Awards у категорії “Витривалість та досконалість”, яка відзначає не лише професійність, а й внесок у гуманітарні та культурні ініціативи під час війни.

Докладніше >